Search
Congressen & Evenementen

Het perfecte podium voor iedere zakelijke bijeenkomst

U bent op zoek naar een locatie voor een congres, evenement of vergadering? Dan bent u bij ons op het juiste adres. De Stag heeft namelijk alles in huis om van uw bijeenkomst een onvergetelijke beleving te maken. Een locatie waar u zich thuis voelt en die uw gast zal onthouden. Midden op het Wad op het prachtige Schiermonnikoog.  Het perfecte podium voor iedere zakelijke bijeenkomst!

Wij willen u graag helpen om het u wensen voor uw zakelijke bijeenkomst te realiseren. Neem voor de mogelijkheden contact op met het Bespreekbureau. Wij zullen er alles aan doen om u een onvergetelijk event te bezorgen.

Kom langs!
Benieuwd of wij de juiste locatie zijn voor uw bijeenkomst? Kom dan eens langs voor een vrijblijvende rondleiding en zie de mogelijkheden met eigen ogen. Laat uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 1-2 werkdagen contact met u op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

[player id='7724']

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elk kwartaal een overzicht van nieuwe voorstellingen en activiteiten.

RESERVEER TICKETS


WINKELMANDJE
Ticketkosten

TOTAAL

BESTELLEN
U heeft uw tickets bijna gereserveerd! Druk op bestellen om uw reservering definitief te maken. Mocht u geen reserveringsbevestiging in de mail hebben ontvangen dan kan het zijn dat deze in de SPAM terecht is gekomen. U dient de tickets af te rekenen bij de kassa aan de zaal op de avond van de voorstelling. Wij wensen u een fijne voorstelling!