Woensdag 30 december 2020

Jellyfish in Concert - De Lockdown Editie

Sfeervol én verantwoord

 

Juist in deze koude wintermaanden, waarin iedereen thuis zit, hebben wij álles op álles gezet om onze muzikale traditie in ere te houden. Dankzij de medewerking van een aantal geweldige eilander partijen kan Jellyfish op veilige wijze alsnog een warm gevoel bij u thuis brengen.

 

Op 30 december kunt u vanaf 20.30 uur via Schiermonnikoog TV of via https://destag.nl/live een speciaal samengesteld gratis live-stream concert bijwonen.

 

Wat kunt u verwachten? 

U wordt getrakteerd op liedjes van de Jellyfish talenten, die worden begeleid door professionele topmuzikanten. Naast de zangers uit onze eigen stal zullen er ook een aantal bekende Nederlandse artiesten digitaal aanschuiven.

 

Wat moet u doen? 

Zorg dat u op 30 december om 20.30 uur inlogt op https://destag.nl/live. Indien mogelijk met uw koptelefoon op of de computer aangesloten op de speakers. Een drankje in de aanslag en genieten maar!

 

Wij hopen zingend en vrolijk een gezond nieuwe jaar met u in te luiden en wensen u veel plezier. Blijf op de hoogte en volg 'Jellyfish in Concert' op Facebook en Instagram of kijk op www.jellyfishfestivals.com

WOENSDAG 30 DECEMBER
20.30 UUR

https://destag.nl/live

Schiermonnikoog TV