Verhuur

 

Verhuur De Stag

Cultureel Centrum De Stag beschikt over vier zalen die gezamenlijk of afzonderlijk zijn te huren voor kleine, grote, besloten of openbare evenementen. Voor de zalen en ruimtes zijn aanvullende faciliteiten te huur zoals licht en geluid, beamer inclusief projectiescherm en horecavoorzieningen.

De grote zaal

Oppervlakte
Capaciteit

240 m2
270 zitplaatsen

De grote zaal is met stoelen of leeg zonder stoelen te gebruiken. De grote zaal beschikt over een professionele lichtinstallatie die mogelijkheden biedt om het podium uit te lichten en spotverlichting om specifieke uitlichting op het podium mogelijk te maken.

Een professionele beamer voor het projecteren van presentaties en/of video op het eveneens aanwezige scherm maakt de grote zaal voor meerdere doeleinden geschikt. Geluidsversterking aanwezig voor meerdere microfoons. Genoemde faciliteiten zijn afzonderlijk te huren. Het is ook toegestaan als de huurder eigen geluid en licht meebrengt.

De foyer

Oppervlakte
Capaciteit

75 m2
40 zitplaatsen

Een gezellig ingerichte foyer met bar biedt mogelijkheden voor ontvangst en opvang tijdens pauzes van de aanwezigen die van de grote zaal of één van de kleinere beschikbare ruimtes gebruik maken. De foyer beschikt onder andere over een professionele koffiezetinstallatie (filterkoffie) zodat het mogelijk is binnen korte tijd een groot gezelschap van koffie te voorzien. Desgewenst kan de foyer worden omgebouwd tot vergaderruimte, voorzien van een beamer waarbij een wit muurvlak als projectiescherm dienst kan doen.

Vergaderruimte 1

Totale oppervlakte 36 m2

Vergaderruimte 1, gelegen op de begane grond. Totale oppervlakte 36 m2
Een prima locatie voor het houden van vergaderingen of repetities.

Vergaderruimte 2

gelegen op de eerste verdieping. Total oppervlakte 25m2
Cultureel Centrum De Stag is rolstoel toegankelijk, met uitzondering van Vergaderruimte 2 (eerste verdieping).