Thjum Arts – Tijdloos Genot

Thjum Arts - Tijdloos Genot

Thjum Arts - Tijdloos GenotWhat you see is what you get! Een authentieke gast met doordachte humor. “Thjum speelt in zijn voorstelling ‘Tijdloos Genot‘ een anti-held en dat doet hij met verve. Met zijn intelligente grappen kiest hij de route van het understatement. Arts brengt een droogkomische performance”. Dit schrijven anderen over hem, dan zal het wel zo zijn.

In 2012 besloot Thjum mee te doen aan de jaarlijkse talentenjacht van school met zijn eigen geschreven theatermonoloog. Het was een poging tot verbinden met zijn schoolgenoten, maar tot zijn grote verbazing moest iedereen lachen en bleek wat hij deed ‘comedy’ te heten. Hij won de tweede prijs: een bon voor de Free Record Shop.

Dat hij sinds de talentenjacht een enorme ontwikkeling door heeft gemaakt, blijkt als hij in 2018 mee doet aan het Amsterdams Studenten Cabaret festival en daar de Jury- en Publieksprijs wint. Niet veel later is hij ook finalist bij het Leids Cabaret festival en in 2021 wint hij de Jury- en Publiekprijs bij Cabaretfestival Cameretten.

“Filosofie, sociologie en spiritualiteit in één, zonder dat de humor inboet aan kracht: het is maar weinig cabaretiers gegeven.” – Jury Leids Cabaret Festival

“Slow-cabaret waarin Arts met zijn grappige mimiek en choreografie iedereen voor zich innam.” – NRC

“Interessant, origineel en spannend. Een hoge lachscore en uitzicht op een carrière.” – Jacques d’Ancona

“Zijn programma ging niet alleen over diepgang, het had het ook.” – NRC

TICKETS

19,50
Cabaret
Grote zaal
Zaterdag 9 september 2023
20.00 uur
19.30 uur

TICKETS

19,50
Cabaret
Grote zaal
Zaterdag 9 september 2023
20.00 uur
19.30 uur

Misschien ook interessant

Literair Festival
20.00 uur

RESERVEER TICKETS

Thjum Arts – Tijdloos Genot
Zaterdag 9 september 2023
Aanvang 20.00 uur
Prijs € 19,50

WINKELMANDJE
Thjum Arts - Tijdloos Genot
zaterdag 9 september 2023 | 20.00 uur
Ticketkosten

TOTAAL

BESTELLEN
U heeft uw tickets bijna gereserveerd! Druk op bestellen om uw reservering definitief te maken. Mocht u geen reserveringsbevestiging in de mail hebben ontvangen dan kan het zijn dat deze in de SPAM terecht is gekomen. U dient de tickets af te rekenen bij de kassa aan de zaal op de avond van de voorstelling. Wij wensen u een fijne voorstelling!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elk kwartaal een overzicht van nieuwe voorstellingen en activiteiten.