Search
Vriend van De Stag – Zakelijk
Vriend van De Stag – Zakelijk

Draagt u Cultureel Centrum De Stag een warm hart toe? Wij hebben uw Vriendschap meer dan ooit hard nodig!

We hopen dat we u de afgelopen periode met onze voorstellingen en concerten vaak hebben weten te vermaken, ontroeren, inspireren, motiveren, weg hebben laten dromen of tot tranen toe aan het lachen hebben weten te maken. Dit willen we in de toekomst graag blijven doen en daar kunt u een belangrijke bijdrage aan leveren.

Als Vriend steunt u De Stag én geniet u van een aantal voordelen ten opzichte van andere theaterbezoekers. Als Vriend van De Stag steunt u de programmering waardoor we voorstellingen kunnen programmeren die we anders niet naar Schiermonnikoog kunnen halen. 

Wordt Vriend van De Stag Zakelijk en geef een leuke avond met korting aan jezelf, personeelsleden of zakenrelaties. Alle donaties worden besteed aan de het realiseren van mooie voorstellingen.

Vriend Zakelijk € 250 per seizoen
  • 20% korting op twee tickets per voorstelling
  • Voorrang bij de jaarlijkse start van de kaartverkoop
  • Bedrijfslogo op de Vriend van De Stag muur bij de bezoekersingang
  • Vriendennieuwsbrief met aantrekkelijk aanbiedingen en tips
Meer weten?

Ben je al vriend of wil je vriend worden? Heb je vragen over De Stag vrienden? Aarzel dan niet en neem contact op met het Bespreekbureau. Wij helpen je graag.

[player id='7724']

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elk kwartaal een overzicht van nieuwe voorstellingen en activiteiten.

RESERVEER TICKETS


WINKELMANDJE
Ticketkosten

TOTAAL

BESTELLEN
U heeft uw tickets bijna gereserveerd! Druk op bestellen om uw reservering definitief te maken. Mocht u geen reserveringsbevestiging in de mail hebben ontvangen dan kan het zijn dat deze in de SPAM terecht is gekomen. U dient de tickets af te rekenen bij de kassa aan de zaal op de avond van de voorstelling. Wij wensen u een fijne voorstelling!