Woensdag 1 januari 2020

JELLYFISH NIEUWJAARSCONCERT 2020

"Welkom op ons nieuwjaarsconcert! 


Er staan ook dit jaar weer allerlei nieuwe en oude bekende artiesten op het podium om  2020 vrolijk samen in te luiden. 
Het zal deze keer een concert zijn met meer ballads, minder uptempo en hele diverse genres.  Onze concerten zijn zeer geschikt voor alle leeftijden, dus een mooi gezinsuitje, maar ook fijn om alleen of met vriend/vriendin te bezoeken. 

 

Meer over Jellyfish
“Jellyfish” is een initiatief van Più Music en is onze overkoepelende naam voor de samenwerking met meerdere partijen. Wij organiseren bijzondere evenementen die plaatsvinden op- en rond Schiermonnikoog. Zowel nationale als internationale artiesten, acts, shows, die aansluiten bij ons gedachtegoed, nodigen wij uit om in onze sfeer en setting op te treden. Onze mobiele natuurtheater organisatie brengt graag het eilandgevoel op uw lokatie en is dus te boeken.

 

Jellyfish organiseert daarnaast ook haar eigen concerten ‘Jellyfish in Concert’. Dit is een origineel en speels muziekconcept waarin verschillende muziekgenres en bijzondere artiesten bij elkaar worden gebracht. Jellyfish is geboren op Schiermonnikoog, waar in 2013 de eerste editie plaatvond. Met de medewerking van vele eilanders en aan het eiland gerelateerde mensen en organisaties is Jellyfish uitgegroeid tot een succesvol concept dat ook aan land, nationaal en internationaal, veel geboekt wordt voor allerlei evenementen. De liedjes worden gebracht door nationaal en soms ook internationaal bekende professionele artiesten, in samenwerking met nieuw talent. Zij zingen zowel eigen werk als covers. De artiesten komen speciaal voor de Jellyfish concerten samen. Het publiek is getuige van deze uitzonderlijke muzikale samenkomst en de geweldige energie die deze formule met zich meebrengt. Samen met het publiek ontstaat er een intieme, bruisende belevenis die iedereen nog lang bij zal blijven!"

WOENSDAG 1 JANUARI
16.00 UUR

GROTE ZAAL