Search
Bezoekersinformatie

Bezoekersinformatie

Bezoekt u binnenkort een mooie voorstelling in De Stag? Hier vindt u alle informatie rondom uw bezoek. Handig om te weten!

Garderobe inclusief
Wanneer u een voorstelling in De Stag bezoekt, kunt u gebruik maken van de garderobe. Deze is geopend tot maximaal één uur na afloop van de voorstelling. Het is niet toegestaan jassen mee te nemen in de zaal. 

Hulphond
Hulphonden en blindengeleidehonden zijn welkom in De Stag. Er zijn per voorstelling een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. U kunt contact opnemen met het Bespreekbureau om de plaatsen te bespreken (op basis van beschikbaarheid).

Rolstoelplaatsen
Kaarten bestellen voor rolstoelplaatsen in de Grote Zaal kan telefonisch via het Bespreekbureau tijdens kantooruren.

Laatkomers
Te laat komen is storend voor andere bezoekers en voor de artiest(en). Na aanvang van de voorstelling kunnen we u dan ook niet meer in de zaal toelaten.

Wel of geen pauze
Het verschilt per voorstelling of er een pauze is of niet. Twee weken van te voren geven we dit aan op de voorstellingspagina op de website (indien deze informatie beschikbaar is).

Try-out
Bij sommige voorstellingen staat het woord ‘try-out’ vermeld. In dat geval is de voorstelling nog niet in première gegaan.

Telefoons, filmen en fotograferen
Uiteraard zet u uw mobiele telefoon uit tijdens de voorstelling. Zelfs als uw mobiel op stil staat, stoort dit de techniek. Ook het licht van uw telefoonscherm hindert andere bezoekers. Het is niet toegestaan om zelf foto-, film-, video- of geluidsopnames te maken. 

Voorstelling geannuleerd?
Ons programma is altijd onder voorbehoud. Helaas gebeurt het soms dat een voorstelling door omstandigheden wordt geannuleerd. We brengen u hiervan zo snel mogelijk op de hoogte. Bij annulering krijgt u uw geld uiteraard terug.

[player id='7724']

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elk kwartaal een overzicht van nieuwe voorstellingen en activiteiten.

RESERVEER TICKETS


WINKELMANDJE
Ticketkosten

TOTAAL

BESTELLEN
U heeft uw tickets bijna gereserveerd! Druk op bestellen om uw reservering definitief te maken. Mocht u geen reserveringsbevestiging in de mail hebben ontvangen dan kan het zijn dat deze in de SPAM terecht is gekomen. U dient de tickets af te rekenen bij de kassa aan de zaal op de avond van de voorstelling. Wij wensen u een fijne voorstelling!