Search
Eten & drinken

Wij hebben geen eigen restaurant maar werken nauw samen met de verschillende horecaondernemers op het eiland. Wij kunnen voor u het ontbijt, een luxe lunch, een gezond tussendoortje en uw overige wensen realiseren. Neem geheel vrijblijvend contact op met ons Bespreekbureau om uw wensen te bespreken.

HOTEL & BRASSERIE BRAKZAND
Goed slapen, eten, drinken en ontspannen. Op de mooiste plek in het centrum van Schiermonnikoog. Wees welkom en beleef de Brakzand. Brasserie Brakzand is ongedwongen genieten van borrels, bites en smaakvolle gerechten.

Langestreek 66
9166 LE Schiermonnikoog
06 132 57 673

DE4DAMES – HOTEL, WIJNBAR & BISTRO
Hotel, wijnbar & bistro De4dames is een kleinschalig hotel op Waddeneiland Schiermonnikoog. Naast overnachten in ons hotel, kunt u ook terecht in onze nieuwe wijnbar & bistro waar u de keuze heeft uit een 100-tal wijnen en heerlijke verse gerechten in verschillende culinaire stijlen.

Langestreek 94
9166 LG Schiermonnikoog
0519  531 133

STRANDPAVILJOEN DE MARLIJN

Dagelijks kunt u bij ons terecht voor een kop koffie, broodje maar ook voor een zeer uitgebreide lunch. Het is mogelijk om vanaf 16.00 uur bij ons te dineren. Voor zover mogelijk werken wij met verse producten uiteraard met veel moois wat de zee rondom ons heeft te bieden, de kookstijl is het best te omschrijven als  een versmelting van de Westerse en Oosterse keuken.

Prins Bernhardweg 2
9166 SH Schiermonnikoog
0519-531397

Havenpaviljoen Wad Anderz
Heerlijk zitten in een ontspannen sfeer met het mooiste uitzicht van Schiermonnikoog. Op ieder moment van de dag kun je je laten verrassen door de eigenzinnige kaart geïnspireerd op (h)eerlijke producten uit de Waddenregio. Of het nu gaat om een lekkere kop koffie met eigengemaakt gebak, lunch of borrel op het terras of een uitgebreid diner, het is genieten bij Wad Anderz.

Reeweg 25
9166 PW Schiermonnikoog
0519 700205

HOTEL GRAAF BERNSTORFF
Een eiland gehuld in licht en vergezicht. Waar zee en tijd in overvloed, komen en weer gaan. Waar de wind verhaalt hoe stuivend zand aanspoelt en verwaait. Welkom in het mooiste hotel van Schiermonnikoog. Een plek om even thuis te komen, op te laden en met een opgeruimd gemoed weer weg te gaan.

Reeweg 1
9166 PW Schiermonnikoog
0519 820050

HOTEL VAN DER WERF
De grote eetzaal van Hotel van der Werff is een belevenis. In de karakteristieke zaal, vol tafels gedekt met wit linnen tafelkleden en zilveren bestek, verlicht door tientallen kaarsen en grote kroonluchters, wordt u op uw wenken bediend door strak in het pak gestoken obers en waant u zich in reeds lang vervlogen tijden.

Reeweg 2
9166 PX Schiermonnikoog
0519 531203

TOXBAR
De Tox Bar is the place to be voor elk moment van de dag. Een heerlijke maaltijd, een lekkere borrel of volledig uit je dak in de enige echte discotheek van Schiermonnikoog. Welkom in de huiskamer van Schiermonnikoog: eten, drinken, dansen!

Reeweg 7
9166 PW Schiermonnikoog
0519 531373

RESTAURANT NODERSTRAUN
‘Noderstraun’ wat Noorderstrand betekent in de Schiermonnikoger taal. Deze taal, welke nog door een handje vol Eilanders gesproken wordt, lijkt erg op het Fries, maar heeft duidelijk Engelse en Scandinavische invloeden. Dit omdat in het verleden vele eilanders met de scheepvaart verbonden waren.

Badweg 32
9166 NK Schiermonnikoog
0519 531940

Strandhotel Om de Noord
Ontdek de schoonheid van Schiermonnikoog en komt tijdens uw verblijf tot rust in het meest noordelijke hotel op de Wadden: Strandhotel ‘Om de Noord’. Een unieke combinatie van eten en slapen. 

Badweg 117
9166 NH Schiermonnikoog
0519 700200

[player id='7724']

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elk kwartaal een overzicht van nieuwe voorstellingen en activiteiten.

RESERVEER TICKETS


WINKELMANDJE
Ticketkosten

TOTAAL

BESTELLEN
U heeft uw tickets bijna gereserveerd! Druk op bestellen om uw reservering definitief te maken. Mocht u geen reserveringsbevestiging in de mail hebben ontvangen dan kan het zijn dat deze in de SPAM terecht is gekomen. U dient de tickets af te rekenen bij de kassa aan de zaal op de avond van de voorstelling. Wij wensen u een fijne voorstelling!