Search
De Stag Studio

De Stag Studio

De Stag Studio biedt u ruimte voor uw hybride evenement, live uitzending of tv opname. Van huiselijke woonkamer tot een zakelijke talkshow of juist een theatrale setting; met technische hoogstaande faciliteiten creëren wij elke gewenste sfeer voor uw online vergadering, productpresentatie of medewerkersbijeenkomst. Onze ervaren technici denken graag met u mee.

Hybride en online evenementen

Bij hybride evenementen is een deel fysiek aanwezig en een deel volgt het evenement via livestream. Bij een online evenement volgen alle deelnemers het evenement vanaf huis. Benieuwd hoe zo’n evenement verloopt bij De Stag Studio? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden binnen De Stag voor het organiseren van uw hybride of online evenement. We hebben de juiste kennis in huis voor het verzorgen van een hoogwaardig evenement.

Voordeel van online evenementen

Door de Coronapandemie hebben de online events een enorme boost gekregen. En wat blijkt? Online events werken prima. Sterker nog, in veel gevallen brengen ze extra voordelen met zich mee. Natuurlijk vinden ook wij als evenementenorganisator dat offline live-events nooit mogen ontbreken. Maar toch, de mogelijkheden van online events zijn enorm. Wij geloven erin dat zij in de toekomst een wezenlijk onderdeel van de gehele evenementenmarkt zullen uitmaken. 

 • Online evenementen zijn goedkoper dan live events
  Er is minder budget nodig voor bijvoorbeeld zaalhuur, catering en dergelijke. Wel zo handig nu er toch een economisch wat mindere tijd aankomt.
 • Online evenementen zijn duurzamer
  Er wordt bijvoorbeeld heel wat op en neer gereis voorkomen, daar is het milieu enorm bij gebaat. Daarnaast is er minder afval en is er ook minder energie nodig.
 • Het bereik van online events is groter
  Iedereen heeft toegang tot internet en online events kunnen ook later worden bekeken.
 • Er is nog meer mogelijk voor interactie met de deelnemers en now-shows
  Omdat alles digitaal is, kan er veel meer interactie plaatsvinden. Live maar ook achteraf. Zelfs gasten die er niet waren kun je makkelijk bereiken.
 • Netwerken is meer ‘to the point’ en dus effectiever
  Door te investeren in een eventwebsite met deelnemers informatie, één op één chatfuncties en interactie, kan er nog beter invulling worden gegeven aan het netwerken. Zowel in het voortraject, als tijdens- en na het evenement.
 • Betere ROI (return on investment) vast te stellen
  Doordat alles digitaal is, kun je uit een online evenement heel snel de ROI gegevens halen. Ook het stellen van vragen of een survey achteraf is eenvoudiger.
 • Online events zijn future-proof en sluiten aan bij de nieuwe generatie
  Voor de jeugd die bijna met een smartphone of Ipad geboren is, zullen online-events als vanzelfsprekend zijn  
[player id='7724']

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elk kwartaal een overzicht van nieuwe voorstellingen en activiteiten.

RESERVEER TICKETS


WINKELMANDJE
Ticketkosten

TOTAAL

BESTELLEN
U heeft uw tickets bijna gereserveerd! Druk op bestellen om uw reservering definitief te maken. Mocht u geen reserveringsbevestiging in de mail hebben ontvangen dan kan het zijn dat deze in de SPAM terecht is gekomen. U dient de tickets af te rekenen bij de kassa aan de zaal op de avond van de voorstelling. Wij wensen u een fijne voorstelling!